Válassz számos egyedi fényképes ajándék tárgy közül, nyomtasd fotódat LEGO® kockákra, fára, kőre, bögrére, akár karóra vagy falióra számlapra. Folyamatosan bővülő kínálatunkban számos ajándék ötletet találhatsz Nőnap, Húsvét, Ballagás, Érettségi, Karácsony, Valentin nap, esküvő, születésnap vagy névnap alkalmára. Ajándék nőknek és férfiaknak, gyerekeknek és időseknek is, tanároknak, óvónőknek. Különleges karácsonyi ajándék a fényképes gyertya, jól mutat a lakásban egy rusztikus fa lapra nyomtatott fénykép, igazán egyedi fényképes ajándék a fényképpel nyomtatott LEGO® elemek.

A weboldal tulajdonosa a Fotódoboz Kft.
Címünk: 2038. Sóskút, Rózsa u. 3.

Telefon: telefon

E-mail: fotodoboz


www.fotodoboz.hu
www.twitter.com/fotodoboz
www.facebook.com/fotodoboz

Általános szerződési feltételek
és Adatkezelési szabályzat.

30.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes szállítás.

Szállítási költség
GLS Futárszolgálattal: 1790 Ft
Pick Pack Pont átvétel esetén: 1350 Ft

Amennyiben webáruházunkban 30.000 Ft érték (Áfás ár) felett vásárolsz, magunkra vállaljuk a szállítási költségeket.

Egyes termékeknél mennyiségi kedvezmény.

Bizonyos termékek esetében (pl. kulcstartó a Te grafikáddal, fotóddal, amit LEGO® kockára nyomtatunk , Fa fénykép, stb.) mennyiségi kedvezményt adunk. A termék oldalon kiválaszthatod a szükséges mennyiséget.

Ajándék ötletek

A webáruházunkban találhatsz számos, saját fényképpel személyre szabható vagy kész termékeink közül kiválasztható egyedi ajándék tárgyat.

Egyedülálló fényképes ajándék a LEGO® kockákra nyomtatott kép. Tölts fel egy képet és mi LEGO® kockákból kirakott formára nyomjuk azt. Ha saját tervezésű formára szeretnéd a fotódat nyomtatni, írj vagy hívj mindket, megpróbálunk teljesíteni minden kérést. Igazán egyedi és vicces ajándék ötlet!
Különleges ajándék lehet a fényképes teás doboz. A dobozon el tudunk helyezni fotót, feliratot, cég logót és különleges teákat is tudunk adni hozzá.
Weboldalunkon kapható fényképpel nyomtatott mészkőlap, egyedi gyertya fotóval, felirattal, akár logózva is, fényképes ékszer, és fotóval nyomtatott egyedi karóra.