fotodoboz

Fehér LEGO® elemek és tárgyak fotó minőségben nyomtatva

A felület nyomtatás kiválóan alkalmazható LEGO® elemek nyomtatására is.

A LEGO® elemekből kirakott felületek egyedi formákban hozhatók létre és puzzle, kirakós játékként is használhatók.

Ha játékot, egyedi fényképes ajándékot, szoba díszt, lakberendezési tárgyat, puzzle-t, készségfejlesztőt, kulcstartót keresel, a fényképes LEGO® nyomatokat neked találták ki. Igazán egyedi ajándék a fényképpel nyomtatott LEGO® kocka. Nem gond többé a nyomtatás LEGO® kockára.
A LEGO® elemből készült kulcstartó igazán egyedi céges, promóciós ajándék lehet.
LEGO® elemekből készített formákra az általad küldött vagy feltöltött képet, fotó minőségben nyomtatjuk. A formák az általunk elkészítettek mellett tetszőleges sík fehér felületek lehetnek, akár 41x59 cm-es (A2) méretig! A kész nyomatokat összeszerelve vagy akár darabokban is kérheted, így a játék még érdekesebb lesz. Az egyedi fényképpel nyomtatott LEGO® kockákból készült puzzle itt van, rajtad múlik mit hozol ki belőle!

Ha egyedi formát szeretnél írj vagy hívj minket!

Ez nem egy LEGO® termék. Termékeink korábban forgalomba került LEGO® elemekből készülnek, eredeti színük, rendeltetésük a nyomtatás által megváltozik. Garancia, jótállás vagy felelősség sem a LEGO® Csoportot, sem a LEGO Hungária Kft-t nem terheli, bármilyen veszteség, sérülés vagy kár esetén mely jelen termékek használatából adódik. A szolgáltatás független a LEGO Csoportttól és a LEGO Hungária Kft-től.
A LEGO® a LEGO Csoport védjegye, amely semmilyen módon nem támogatja és nem is hagyta jóvá ezeket a termékeket vagy ezt a weboldalt. A termék megrendelésével a fentieket elfogadja.

This is not a LEGO® Product. These are re-used LEGO elements that have been repackaged or altered from their original form. LEGO is a trademark of the LEGO Group, which does not sponsor, authorize or endorse this product. The LEGO Group is not liable for any loss, injury or damage arising from the use or misuse of this product. LEGO® IS A REGISTERED TRADEMARK OF THE LEGO® GROUP WHICH DOES NOT SPONSOR, AUTHORIZE OR ENDORSE THIS SITE.


Az alábbiakban néhány ötletet illetve már megvalósult terméket mutatunk be.
A nyomtatható felület maximális mérete 59 x 41 cm (A2-es méret).
Az így készült termék apró alkatrészeket tartalmaz, 3 éves kor felett ajánljuk, szülői felügyelet mellett.
Webáruház gombLEGO puzzle

LEGO puzzle

LEGO puzzle

LEGO puzzle

LEGO puzzle

LEGO puzzle

LEGO kulcstartó

LEGO puzzle

LEGO puzzle

LEGO puzzle

LEGO puzzle

LEGO puzzle

LEGO puzzle

LEGO puzzle