Az alábbi képeken számos már megvalósult egyedi esküvői ajándék tárgyat és különleges ajándék ötletet találhatsz.

Ha esküvőre készülsz mint főszereplő vagy mint vendég, mindkét esetben szükséged lehet ajándékra. Legyen az köszönő ajándék, ültető kártya vagy ültető ajándék amit a vendégek kapnak, esetleg egy különleges egyedi meglepetés a szülőknek. Akár minden vendégedet külön meglepheted egy különleges, személyre szóló esküvői ajándék-kal.


Egy évben akár többször is hivatalos lehetsz esküvőre és a mai rohanó világban egyre nehezebb megtalálni a megfelelő ajándékot. Az unalmas és ezerszer elcsépelt ajándékok nem okoznak igazi örömet, ezért úgy gondoljuk, hogy érdemes egy kicsit elgondolkodni és egyedi fényképpel vagy grafikával ellátott különleges ajándékot vinni az ifjú párnak.Egy különleges fára nyomtatott fotó, amely régi közös melékeket elevenít fel, egy teásdoboz egyedi, akár vicces szöveggel, idézettel nyomtatva - és természetesen finom teákkal megtöltve - hogy csak két igazán különleges ötletet említsünk.


Vendéglátóként is szükség lehet köszönő vagy ültető ajándékra, meglepetésre a szülőknek.

Webshopunkban számos érdekes és egyedi ajándék tárgyat találhatsz. Az alábbi képekre kattintva, webshopunkba jutsz, ahol azonnal meg is rendelheted a neked tetsző terméket. Amennyiben nincs link, az azt jelenti, hogy az adott terméket nem kapható a webhsopban, ezért ha ilyet szeretnél vedd fel velünk a KAPCSOLAT-ot!


Nagyobb mennyiség esetén (terméktől függően 10-20 db felett) egyedi, kedvezőbb árat tudunk adni


Iratkozz fel hírlevelünkre!
10%-os, egyszer felhasználható ajándék kupont küldünk a feliratkozást követően.Fa rönk lapra nyomtatott egyedi fotós ajándék. Fotóval nyomtatott ajándék ötletek Saját szöveggel, grafikával rendelhető fa boros láda. A láda két méretben 6 vagy 12 palack részére készülhet. Nem csak bort lehet belerakni. A bortartó elemek kivehetőek, ezért egy nagyobb ajándék vagy néhány üveg bor és mellete más kisebb tárgy is elhelyezhető benne. A boros láda minden oldala nyomtatható. Fára nyomtatott esküvői ajándék ötlet Rövid szöveggel, grafikával rendelhető, LEGO® kockából készített kulcstartó. A kulcstartó mindkét oldalára nyomtatunk - az egyik oldalon lehetnek például a nevek, a másik oldalon a dátum és helyszín. Igazán különleges köszönő vagy ültető ajándék is lehet. LEGO® kockákra nyomtatott esküvői ajándék ötlet Fényképpel nyomtatott, homokfúvott feles pohár a teljes vendégseregnek, vagy kiemelt vendégeknek, kis méretű fotóval, vagy szöveggel nyomtatható. Feles poharak fotóval nyomtatva Saját szöveggel, grafikával rendelhető fa lapra nyomtatott étel és/vagy itallap. Fára nyomtatott itallap Egyedi szöveggel, fotóval nyomtatott, homokfúvott feles pohár. Fára nyomtatott itallap Saját szöveggel, grafikával rendelhető fa lapra nyomtatott házi áldás. Fára nyomtatott esküvői ajándék ötlet Fényképpel nyomtatott teásdoboz, igény szerint 6 féle filteres teával. Fényképes teás doboz
Fényképpel nyomtatott, homokfúvott feles pohár. Feles pohár fotóval nyomtatva Egyedi fényképpel nyomtatott fa puzzle - exkluzív esküvői meghívó - a puzzle alá egyedi szöveget tudunk nyomtatni vagy gravírozni. Fa puzzle fotóval nyomtatva Kézműves étcsokival készült, forró csokis kanál. Egyedi szöveget, grafikát, logót tudunk rá nyomtatni. Forró csokis kanál, egyedi szöveggel Képzőművész által készített grafikával nyomtatott teásdoboz, akár 60 teásfilterrel is kapható. Egyedi szöveget, logót is el tudunk helyezni rajta. Esküvői teásdoboz két bögrével és alátéttel Különböző formájú - akár egyedi forma is lehet - fotóval/grafikával nyomtatott hűtőmágnes. Esküvői köszönő ajándék hűtőmágnes. Képzőművész által készített grafikával nyomtatott teásdoboz, akár 60 teásfilterrel is kapható. Egyedi szöveget, logót is el tudunk helyezni rajta. Fa teásdoboz grafikával Fényképpel nyomtatott egyedi, hosszan égő mécses több méretben. Egyedi fényképes mécses, gyertyával, fotóval nyomtatva

30.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes szállítás.

Szállítási költség
GLS Futárszolgálattal: 1790 Ft (1-2 nap)
Pick Pack Pont átvétel esetén: 1350 Ft (4-5 nap)

Amennyiben webáruházunkban 30.000 Ft érték (Áfás ár) felett vásárolsz egyedi fényképes ajándéktárgyat, magunkra vállaljuk a szállítási költségeket.

Egyes termékeknél mennyiségi kedvezmény.

Bizonyos termékek esetében (pl. LEGO® kockából készült kulcstartó, Fa fénykép, stb.) mennyiségi kedvezményt adunk. A termék oldalon kiválaszthatod a szükséges mennyiséget.

Ajándék ötletek

A webáruházunkban találhatsz számos, saját fényképpel személyre szabható vagy kész termékeink közül kiválasztható egyedi fényképes ajándék tárgyat.

Egyedülálló fényképes ajándék a LEGO® kockákra nyomtatott kép. Tölts fel egy képet és mi LEGO® kockákból kirakott formára nyomjuk azt. Ha saját tervezésű LEGO® formára szeretnéd a fotódat nyomtatni, írj vagy hívj mindket, megpróbálunk teljesíteni minden kérést. Igazán egyedi és vicces ajándék ötlet!
Weboldalunkon kapható fényképpel nyomtatott mészkőlap, egyedi mécses fotóval, felirattal, akár logózva is, fényképes ékszer. Fotóval nyomtatott egyedi kar- és fali-órát is tudunk készíteni. Különleges ajándék ötleteket is megvalósítunk.