Különleges, egyedi céges ajándékok és ötletek partnereinek, ünnepekre, csapatépítésre, tréningekre

Unod már a bögréket, pólókat, golyóstollakat és valami igazán egyedi céges reklám ajándékot, ötletet keresel? Weboldalunkon számos már megvalósult egyedi céges ajándék és reklámtárgyat valamint különleges ajándék ötletet találhatsz. Ha vállalati ajándékozásra készülsz, tréninget vagy csapatépítést szervezel, ahol jól jönne egy vagy több céges ajándék, vagy éppen egy fényképpel nyomtatott LEGO® kockákból készített kirakó/puzzle vagy hagyományos, de fára nyomtatott puzzle dobná fel a hangulatot, nálunk biztosan találsz valamilyen megoldást. Akár egy darabot is elkészítünk!

Egyedi ajándék ötleteket is megvalósítunk, a grafikai tervezés és a teljes kivitelezés terheit is levesszük a válladról.Kis példányszámokat is vállalunk, akár 1 darabot is kinyomtatunk, és minden egyes termék kaphat egyedi grafikát, logót, szöveget, sorszámot..., vagy mindezt együtt.


A számos lehetőség közül kiemelnénk néhányat:
Fotóval, egyedi szöveggel (sorszám, név, stb.) nyomtatott bankkártya méretű pendrive. Egyedi, fénykép minőségben nyomtatott fa hűtőmágnesek. Fényképpel, grafikával, logóval személyre szabható boros dobozok és ládák 1-től 12 palackig. Egyedi poháralátétek fából, papírból vagy akár mészkőből is. Forró csokis kanalak, a fából készült kanál nyelén egyedi szöveggel, kisebb logókkal. Természetesen bögrét, golyóstollat és pólót is tudunk nyomtatni.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
10%-os, egyszer felhasználható ajándék kupont küldünk a feliratkozást követően.Márvány kavicsra nyomtatott céglogó, alapkőletételhez. Egyedi megrendelésre készült. Az alapanyagot is be tudjuk szerezni hozzá. Tartós és igazán egyedi céges ajándék. Fotóval vagy grafikával nyomatott céges ajándék kavics Egyedi hűtőmágnesek, változatos anyagokból. Kerámia, fa, műanyag, de akár LEGO® elemekből is készülhetnek. Lehetőség van lézerrel formára vágott hűtőmágnesek fotóval/grafikával történő nyomtatására is. Fotóval nyomtatott hűtőmágnesek Boros ládák 6 vagy 12 palack részére, egyedileg nyomtatva. Nem csak bor, de más nagyobb ajándék is elhelyezhető benne. A ládák minden oldala nyomtatható fotóval, céglogóval, egyedi grafikával, szöveggel vagy ezek tetszőleges kombinációjával. Fotóval/grafikával/logóval nyomtatott boros láda Fém tokos, vízálló, karóra egyedi számlappal, logó, fotó, tetszőleges grafika kerülhet a számlapra. Egy darabot is elkészítünk. Az óra egy évig garanciális, és díszdobozban is rendelhető. A díszdoboz is nyomtatható. Fotóval/grafikával/logóval nyomtatott fém karóra Bankkártya méretű pendrive, akár mindkét oldalon nyomtatva. A pendrive-okat kis ajándék borítékba is helyzethetjük. A boríték is nyomtatható. Minden darabra kerülhet egyedi garfika, név vagy sorszám is. Hasznos reklám ajándék, feltölthető rá katalógus, képgaléria, használati utasítás vagy szoftver. Fotóval/grafikával/logóval nyomtatott pendrive JENGA® elemek logózva. Egyedi igények alapján készített reklám ajándék, kiskereskedelmi forgalomban vásárolt játékból. Fotóval/grafikával/logóval nyomtatott JENGA
Céges rendezvényre készített, fára nyomtatott emléklap. Fotóval nyomtatott fa céges ajándék Egyedileg nyomtatott, megrendelésre készült borosdobozban kézműves csoki, könyv és bor. Grafikával nyomtatott boros ajándék doboz A CHOCOFACTURE csokoládé manufaktúrával együttműködve nyomtatható díszdobozokban, logózható, kézzel készült bonbonokat is ajánlunk. Kézműves csokik, kiváló minőségű belga alapanyagból, egyedi, akár egyenként nevesíthető, sorszámozható díszdobozban. Az egyes bonbonok is logózhatók, feliratozhatók vagy akár színes fotó is kerülhet rájuk. 9, 18 vagy 27 csokibonbon egy dobozban.
Bővebb információ itt: Egyedi logózott csoki, fotóval/grafikával nyomtatott díszdobozban. Kézműves csoki logózott díszdobozban LEGO® kockából készült egyedi kulcstartó. Vállaljuk még egyedi formák, LEGO® kockákból készült puzzle nyomtatását is. Nyomtatónkkal nagy felbontású, fotó minőségű képeket tudunk nyomtatni a LEGO® elemek felületére. Logózott LEGO® kockákból készült kulcstartó Mészkő lap poháralátét, parafa csúszás és karcolás gátló bevonattal. A kőre fotó minőségben, egyedileg tudunk nyomtatni. Logózott pohár alátét Kavics kulcstartó logózva. Egyedi megrendelésre készült reklám ajándék. Logózott pohár alátét

30.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes szállítás.

Szállítási költség
GLS Futárszolgálattal: 1790 Ft (1-2 nap)
Pick Pack Pont átvétel esetén: 1350 Ft (4-5 nap)

Amennyiben webáruházunkban 30.000 Ft érték (Áfás ár) felett vásárolsz egyedi fényképes ajándéktárgyat, magunkra vállaljuk a szállítási költségeket.

Egyes termékeknél mennyiségi kedvezmény.

Bizonyos termékek esetében (pl. LEGO® kockákból készült kulcstartó, Fa fénykép, stb.) mennyiségi kedvezményt adunk. A termék oldalon kiválaszthatod a szükséges mennyiséget.

Ajándék ötletek nem csak cégeknek

A webáruházunkban találhatsz saját fényképpel személyre szabható vagy kész termékeink közül kiválasztható egyedi fényképes ajándék tárgyat.

Egyedülálló fényképes ajándék a LEGO® kockákra nyomtatott kép. Tölts fel egy képet és mi LEGO® kockákból kirakott formára nyomjuk azt. Ha saját tervezésű LEGO® formára szeretnéd a fotódat nyomtatni, írj vagy hívj mindket, megpróbálunk teljesíteni minden kérést. Igazán egyedi és vicces ajándék ötlet!
Weboldalunkon kapható fényképpel nyomtatott mészkőlap, egyedi gyertya fotóval, felirattal, akár logózva is, fényképes ékszer, és fotóval nyomtatott egyedi karóra. Különleges ajándék ötleteket is megvalósítunk.