Az alábbi képeken számos már megvalósult egyedi ballagási ajándéktárgyat és különleges ajándék ötletet találhatsz.

Egy személyre szóló ballagási ajándék biztosan örök emlék. Az alábbi néhány példa segíthet abban, hogy ötletet adjon a saját ballagási ajándékod elkészítéséhez. A ballagási ajándék-ot adhatod a ballagó diáknak, vagy éppen a tanároknak, akik végigkísérték az iskolában, akiknek egy egyedi fényképes ajándékkal köszönheted meg a sok éves munkáját. Ha nem találsz neked tetsző fényképes ajándékot webáruházunkban, keress meg minket és segítünk megvalósítani egyedi ajándék ötletedet!


Az alábbi ajándék ötletek képeire kattintva az adott termék oldalára jutsz a webshopunkban, ahol meg is rendelheted a neked tetsző fényképes ajándékot.


Iratkozz fel hírlevelünkre!
10%-os, egyszer felhasználható ajándék kupont küldünk a feliratkozást követően.Homokfúvott feles pohár fotóval nyomtatva. A te fényképed, logód, grafikád, feliratod is rákerülhet. Egy darab is rendelhető. Fotóval nyomtatott ajándék ötletek Saját fotóval szöveggel, grafikával rendelhető LEGO® elemekre nyomtatott puzzle/kirakó. LEGO® kockákra nyomtatottfotó és grafika Falevelekre nyomtatott kép, keretben. Kétféle méretben és színben kapható. A falevél erezete, domborulatai, igazán egyedivé tesznek minden egyes képet. Falevélre nyomtatott fotó. Saját fotóval, szöveggel, grafikával nyomtatott rönk lap. A fa lapokon rajta marad a kéreg emlye egyfajta keretet alkot. A fa erezete minden egyes darabnál változó, ezért két egyforma darab, még azonos fotó esetén sem készül. Rönk lap szelet fotóval nyomtatva
Saját szöveggel, grafikával rendelhető fa boros láda. A láda két méretben 6 vagy 12 palack részére készülhet. Nem csak bort lehet belerakni. A bortartó elemek kivehetőek, ezért egy nagyobb ajándék vagy néhány üveg bor és mellete más kisebb tárgy is elhelyezhető benne. A boros láda minden oldala nyomtatható. Fára nyomtatott ballagási ajándék ötlet Osztályképpel, tetszőleges fotóval, szöveggel, grafikával nyomtatott ceruzatartó. Akár 20-30 db is rendelhető, kaphatják az osztály tanulói, vagy akár tanárai is. Osztályképpel nyomtatott tolltartó, egyedi szöveggel Beküldött fotóval vagy grafikával nyomtatott teásdoboz, akár 60 teásfilterrel is kapható. Egyedi szöveget, logót is el tudunk helyezni rajta. Ballagási ajándék teásdoboz két bögrével és alátéttel, fotóval nyomtatva Lézerrel kivágott fa puzzle/kirakó, a Te fotóddal nyomtatva. Két méretben kapható! Csak egy jó fotó kell hozzá. Egyedi formát, méretet is el tudunk készíteni. Egyedi fényképes puzzle fából, fotóval nyomtatva

30.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes szállítás.

Szállítási költség
GLS Futárszolgálattal: 1790 Ft (1-2 nap)
Pick Pack Pont átvétel esetén: 1350 Ft (4-5 nap)

Amennyiben webáruházunkban 30.000 Ft érték (Áfás ár) felett vásárolsz egyedi fényképes ajándéktárgyat, magunkra vállaljuk a szállítási költségeket.

Egyes termékeknél mennyiségi kedvezmény.

Bizonyos termékek esetében (pl. LEGO® kockákból készült kulcstartó, Fa fénykép, stb.) mennyiségi kedvezményt adunk. A termék oldalon kiválaszthatod a szükséges mennyiséget.

Ajándék ötletek

A webáruházunkban találhatsz számos, saját fényképpel személyre szabható vagy kész termékeink közül kiválasztható egyedi fényképes ajándék tárgyat.

Egyedülálló fényképes ajándék a LEGO® kockákra nyomtatott kép. Tölts fel egy képet és mi LEGO@ kockákból kirakott formára nyomjuk azt. Ha saját tervezésű LEGO® kockákból kirakott formára szeretnéd a fotódat nyomtatni, írj vagy hívj mindket, megpróbálunk teljesíteni minden kérést. Igazán egyedi és vicces ajándék ötlet!
Weboldalunkon kapható fényképpel nyomtatott mészkőlap, egyedi gyertya fotóval, felirattal, akár logózva is, fényképes ékszer, és fotóval nyomtatott egyedi karóra. Különleges ajándék ötleteket is megvalósítunk.