Ajándék ötletek iskola kezdésre

Hamarosan az ősszel együtt megérkezik az iskolakezdés is. A szülők és gyermekeik ilyenkor elkezdik beszerezni a taneszközöket, tolltartókat, ceruzákat, az iskolatáskát, tornazsákot és sok más, iskolában nélkülözhetetlen tárgyat.

Sok gyermek idén kezdi az iskolát és biztosan sokuk izgalommal és talán egy kis félelemmel várják a tanévkezdést. Összegyűjtöttünk néhány ajándék ötletet, amelyek segíthetnek megkönnyíteni a felkészülést az évkezdéshez, csökkenthetik a kis diákokban lévő feszültségét, ami az iskolakezdéssel jár. Sokszor egy otthonról hozott személyes tárgy, egy kis ajándék amit a kisgyerek magával vihet az iskolába, hatalmas segítség lehet az apróságoknak.

Egyedi fényképes fa tolltartó

Egyik nagyon sikeres termékünk az egyedi fényképes tolltartó – ballagási ajándékként is adható -, amiben minden szükséges íróeszköz elfér, legyen az ceruza, toll, ecset, egy kisebb vonalzó, vagy egy radír, esetleg körző.

A tolltartó fából készült, így tartós és ellenáll a gyermeki erőnek, így megvédi a bele helyezett ceruzákat, tollakat, ecseteket és radírokat.

Egyedi tornazsák fotóval, névvel

 A tornaórát nagyon sokan szeretik, mivel ilyenkor végre ki lehet szabadulni a tanteremből, az iskolapadból. Az örökmozgó gyerekek meg tudják mozgatni izmaikat, elgémberedett végtagjaikat.

Kínálatunkban találsz fotóval, névvel egyedivé tehető műszálas tornazsákot.

Egy menő tornazsák nem csak hasznos, de egy jó fényképpel segít beazonosítani tulajdonosát, és biztosak vagyunk benne, hogy tulajdonosának önbizalmát is erősíti.

Fényképes asztali ceruzatartó

Egy másik egyedi fényképes ajándékunkat otthonra javasoljuk, ez a fényképes asztali ceruzatartó.

Több méretben is kapható, 1-2-3 rekeszes változatának egyike biztosan megfelelő, akár felnőtteknek, irodai felhasználásra is.

A dobozok eleje hátulja is nyomtatható, az egy rekeszes ceruzatartó mind a négy oldala nyomtatható.

A ceruzatartók lézerrel kivágott, precízen egymáshoz illeszkedő fa rétegelt lemezből készülnek.

Egyedi fényképes bögrék

Az iskolai uzsonnás csomag kiegészíthető egy fotóval díszített egyedi retró bádog bögrével, ami az osztálykirándulásokon is jól használható. Zománc bevonatú, tartós fémből készült, nem törékeny, így kisebb gyerekek is biztonsággal használhatják. Igény szerint erre is nyomtatunk egyedi szöveget, fotót, vagy üzenetet, így könnyen rendelhetsz névre szóló ajándékot, gyermekednek vagy akár magadnak, az egész családnak is. Kínálatunkban fényképpel, szöveggel személyre szabható kerámia bögréket is találsz, de ezeket inkább otthoni használatra javasoljuk.

Akár egy világtérképet vagy a periódusos táblát is rá tudjuk nyomtatni.

Fényképes vagy feliratos kulcstartók

A nagyobbak már saját kulccsal is rendelkezhetnek, ezért nekik ajánljuk termékeink közül az egyedi kulcstartót, amely fából vagy akár LEGO kockából is készülhet.

A LEGO® kockára nevet, rövid szöveget tudunk nyomtatni, mind a két oldalára külön szöveget is megadhatsz.

A fa kulcstartón a négyszög alakú elemre egy arckép, név, rövid szöveg fér el.

Céges ajándéként is megállja a helyét.

Vállalatunk már több mint egy évtizede foglalkozik egyedi fényképes ajándékok készítésével. Az évek folyamán sok ezer ajándékot készítettünk el megrendelőink megelégedésére.

Webáruházunkban számos érdekes, különleges , máshol nem kapható egyedi ajándék ötlet vár. Igény esetén a Te egyedi ajándék ötletedet is megvalósítjuk. Vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk!