Ujjlenyomat tábla

Mi ez?

Egy fatáblára lombos fát, lufikkal repülő párt vagy autót nyomtatunk, de a faleveleket vagy a lufikat lehagyjuk róla. Az esküvőn a vendégek vagy ballagáskor az ovisok, iskolások ujjlenyomataikkal helyettesítik a lufikat, faleveleket, ezzel kiegészítik, teljesen egyedivé teszik ezt az ajándékot. A gyerekeknek jó szórakozás, a az ajándékozottnak egy örök emlék.

Az alap ujjlenyomat tábla
Feldíszítve, kiegészítve ujjlenyomatokkal

A képeken látható táblák 40×58 cm (kb. A2) méretűek, de rendelhetsz 30×40 cm (A3) méretű képet is, és természetesen más méretben is el tudjuk készíteni. Az ujjlenyomat táblákon a képet át tudjuk alakítani, ki tudjuk egészíteni, vagy akár teljesen egyedit is tudunk tervezni. Ebben az esetben vedd fel velünk a kapcsolatot!

Esküvői ajándék

Egy érdekes esküvői ajándék, hiszen ezt általában az ifjú pár készítteti el előre még az esküvő előtt. Az érkező vendégek ujjlenyomataikkal feldíszítik a képet, amely aztán az esküvő után a friss házasok lakását díszíti. Remek szórakozás a vendégeknek, életre szóló ajándék az ifjú párnak.

Esküvői ujjlenyomat tábla
Esküvői ujjlenyomat tábla, lombos fa
Ujjlenyomat tábla, esküvőre
Ujjlenyomat tábla, esküvőre, lombos fa

Ballagási ajándék óvodába

Mivel az óvodások még nem tudnak írni, így kézenfekvő, hogy az ujjlenyomataikkal tegyék egyedivé a nevelőknek szóló ajándékokat. Több grafikánk is kiválóan alkalmas óvónők, nevelők vagy akár tanárok megajándékozására is.

Ujjlenyomat fa - egyedi szöveggel
Esküvőre/Ballagásra is alkalmas ujjlenyomat tábla
rajzfilm hangulatú lombos fa
Egyedi ujjlenyomat fa
Esküvőre/Ballagásra is alkalmas ujjlenyomat tábla
rajzfilm hangulatú lombos fa
ujjlenyomat tábla
Esküvői ujjlenyomat tábla, lombos fa
Ujjlenyomttabla elefántos, óvodai ballagásra
Ujjlenyomat tábla, óvodai ballagásra, kis elefánt lufikkal.
Más állatkával is el tudjuk készíteni.

Ballagási ajándék ötlet iskolába

Mára már elterjedt, hogy nem csak az ovisok vagy a végzősök ballagnak, de az alsóból az 5. osztályba lépők is elballagnak, elbúcsúznak alsós osztályfőnöküktől, tanáraiktól, nevelőiktől. Számukra is ideális ballagási ajándék ötlet az ujjlenyomat tábla – ujjlenyomatfa (már nem csak fa lehet, ahogy a képeken is látszik). A megfelelő grafikával akár végzősök is adhatják általános iskolai vagy középiskolai, gimnáziumi ballagási ajándékként.

Céges búcsúajándék, nyugdíjba vonulási ajándék

Az ujjlenyomatfa – ujjlenyomat tábla – jó ajándék ötlet búcsúzó vagy nyugdíjba vonuló munkatársunknak is. A régi kollégák ujjlenyomatukkal, és/vagy aláírásukkal díszíthetik az egyedi grafikával készített fatáblát. Az egyedi grafikát is kérésre el is készítjük, ez lehet egy mozdony, autó vagy éppen egy hétvégi ház a horgásztónál. A lehetőségeknek csak a képzelet szab határt. Ha van egy jó ajándék ötleted, kérünk vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk megvalósítani azt.

Hogyan működik?

A fatáblákhoz tintapárnákat adunk ajándékba. A vendégek, gyerekek, ajándékozók ujjukat a tintapárnába nyomást követően ujjlenyomatukat a falevelek, lufik helyére nyomják. A festék a kézről könnyen eltávolítható.

Megrendeléskor válaszd ki a neked legjobban tetsző tervet – ha nem találsz neked tetszőt, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot! Add meg az egyedi szöveget, dátumot és válaszd ki a megfelelő méretet. Egyedi méretet, formát vagy grafikát is tudunk készíteni.